Inhoud beweegprogramma's

BMIDe opbouw van het programma is als volgt: om uw algemene conditie in kaart te brengen is er in eerste instantie een intake met een van onze fysiotherapeuten. Na het intakegesprek voert de fysiotherapeut een aantal testen uit waaronder een fietstest, de Body-Mass-Index en het meten van het percentage vetweefsel in het lichaam. Het intakegesprek en de uitvoering van de testen duren ongeveer een half uur. Op grond van de bevindingen van de testen wordt er voor u door de fysiotherapeut een aangepast beweegprogramma samengesteld.

Het accent zal hierbij over het algemeen liggen op algehele conditietraining en op lokale spierkrachttraining. U traint 2 keer per week gedurende een uur en over een periode van 3 maanden onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. De training wordt gegeven in groepen van 4 tot maximaal 6 personen.

Indien u geïnteresseerd bent in het volgen van onze beweegprogramma’s kan dat in overleg en na een verwijzing van uw huisarts of specialist. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden het volgen van beweegprogramma’s volledig. Informeert u bij uw verzekeraar of dit ook voor uw verzekeraar geldt.

De trainingen vinden plaats in het Fitland aan de Smeenkhof 10 waar wij beschikken over een ruime oefenruimte met uitgebreid en geavanceerd oefenmateriaal.

fysiothertr;

Gebouwd in eigen beheer | Copyright © 2013 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.