Update Corona Virus

Beste Cliënten,

 

27-03-2020

 

Door de zorgverzekeraars zijn wij in staat gesteld om het fysiotherapeutische consult uit te voeren als een telefonisch consult dan wel een afspraak via videobellen

Deze afspraak kunnen wij dan in rekening brengen bij de zorgverzekeraar , dit houdt wel in dat zo’n afspraak meetelt voor het aantal behandelingen dat vergoed wordt .

Wij zullen U/jou bellen met de vraag of U/jij hier behoefte aan heeft  en dan een eventuele afspraak maken

Als het wenselijk of noodzakelijk is om toch fysiek een afspraak te hebben  is het  mogelijk om een afspraak op de praktijk te maken , wij maken dan gebruik van beschermende maatregelen zoals een mondkapje een beschermende bril en handschoenen  indien nodig

Laten we voorzichtig zijn en op elkaar letten , blijf gezond en in beweging

Namens ons allemaal

Rolf -Paul-Loes-Carly-Jan René

26-03-2020

 

Zoals velen van jullie wellicht hebben vernomen in de persconferentie van het kabinet van 23-03-2020 zijn de maatregelen rondom het corona virus verder aangescherpt.

Zoals gemeld heeft deze aanscherping nu ook gevolgen voor de paramedische beroepen waaronder ook de fysiotherapie valt. Vanavond is bekend geworden dat toegankelijkheid van de fysiotherapie verder is aangescherpt.

 

Concreet betekent dit het volgende:

- Wij kunnen u alleen nog op afstand behandelen en begeleiden middels beeldbellen, telefonische consulten en het faciliteren van oefenstof om uw revalidatie/behandeling zo goed mogelijk te begeleiden in de komende periode.

- In uitzonderlijke gevallen kunnen we u ook op de praktijk behandelen. Hiervoor dient er bepaald te worden dat begeleiding in de praktijk noodzakelijk is door de arts/specialist. Alleen als u geen van de symptomen heeft die zijn afgegeven door het RIVM mogen wij u met inachtneming van de 1.5 meter regel begeleiden. Ook hierbij zal dus de voorkeur uitgaan naar begeleiding op afstand middels beeldbellen/telefonisch consult.

- Heeft u symptomen van de corona dan kunnen wij op dit moment niet hands on behandelen (direct patiënten contact). Hiervoor moet een praktijk voldoen aan vergaande veiligheidseisen. We kunnen u wel op afstand voorzien van adviezen middels beeldbellen/telefonische consult.

 

Wij betreuren het besluit maar dragen graag bij aan het onder controle krijgen van dit virus zoals ingezet door de overheid.

 

De komende periode zullen wij met de meeste cliënten die bij ons in behandeling zijn persoonlijk contact opnemen om de verdere begeleiding mogelijkheden te bespreken . Wij gaan met ons team ons uiterste best voor u doen om in in deze moeilijke op een passende manier te begeleiden op afstand.

We houden contact...

 

Team Fysiotherapie

Arendsen & Kokke

fysiothertr;

Gebouwd in eigen beheer | Copyright © 2013 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.